fbpx

Jak investovat a úspěšně zhodnotit své peníze

Jak investovat a úspěšně zhodnotit své peníze

Disponujete volnými finančními prostředky, u kterých nevíte kam nimi? Jak zhodnotit peníze, abyste na tom co nejvíce vydělali? Možností, jak zúročit a ochránit své úspory před tolik obávanou inflací, je na českém trhu opravdu mnoho. Rok 2022 bude krizovým rokem, doba, která s sebou přináší narůstající ekonomickou nejistotu, naopak odkrývá i celou řadu investičních příležitostí. Investovat můžete do zlata, kryptoměn, podílových fondů, a především do nemovitostí. 

Investice do nemovitostí je v posledních letech u Čechů velmi oblíbenou a preferovanou formou zhodnocování jejich finančních prostředků a volných peněžních rezerv. Aktuální finanční trh nabízí velmi lukrativní možnost investování, a to je pořídit si tzv. investiční byt, u kterého si díky jeho pronájmu zajistíte pravidelní měsíční příjem navíc. Pokud vše necháte na odbornících ve svém oboru, vyhnete se i starostem spojených s hledáním nových nájemníků, jednoduše vše bude vyřešeno za vás. U investičního bytu kromě toho získáváte důležitou přidanou hodnotu, která spočívá v jeho neustálém zhodnocování, a to díky navyšování úrokových sazeb, nájmů i mezd. Investice do nemovitostí jsou jedny z nejstabilnějších a nejspolehlivějších forem investování, které můžete zvolit. Hlavním důvodem je i fakt, že jejich hodnota nikterak rapidně neklesá, proto se nemusíte obávat jakékoliv krize.

Další možností, kam můžete své peníze vložit jsou investice do družstva. Nemovitost, kterou si pořídíte prostřednictvím bytového družstva se řadí mezi dlouhodobou, výnosnou, a v případě solidních nájemníků i bezstarostnou investici.

A jak si vedou všem tolik známé dluhopisy? Investice do dluhopisů je jedna z nejstarších forem obchodování a v mnoha případech je považována jako nejlepší investice, kterou nám český trh nabízí. Proč? U dluhopisů vaše finance na hodnotě nijak neklesají, naopak, pokud do nich své peníze vložíte, máte zaručené, výhodné a nadstandartní zúročení. Garance 6% úroku je velmi slušná nabídka, jak zhodnotit peníze a zajistit si tak bezstarostnou a klidnou budoucnost. Pro jakou možnost zhodnocení se rozhodnete, záleží pouze na vašich prioritách a představách. Nejlepší investice je taková, která vám zajistí zisk, růst a prosperitu. 

Společnost MMGFG se na všechny výše zmíněné druhy investic specializuje a může být vaším poradcem a pomocníkem pro vaše rozhodování.

Související články